Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Keitot
Arjen nopeat
12:44 | 2.5.2014

Tomaattinen kuha-fenkolikeitto

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Elvi Rista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
3-4 annosta
30 minuuttia
Helppo

Tomaattinen kuha-fenkolikeitto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

500
g
kirsikkatomaatteja
1
kpl
keskikokoinen fenkoli
1
kpl
suippopaprika
1/2
kpl
pieni sipuli
2
kpl
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä
2
rkl
tomaattipyreetä
1
tl
savupaprikajauhetta
6-7
dl
vettä
1
dl
valkoviiniä
3
tl
ruokosokeria
1
tl
suolaa
1
tl
timjamia
1
ps
sahramia (0,5g)
1
kpl
pieni kuivattu chili tai 1/4 tl chilirouhetta halutessa
Paistettu kuha
2
kpl
kuhafileetä (400g)
2
rkl
voita
1/2
tl
suolaa
Lisäksi
1
dl
raastettua manchegoa tai parmesaania

Vaiheet

  1. Pese ja halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise fenkoli, huuhdo ja viipaloi. Pese suippopaprika, halkaise ja leikkaa valkoiset kalvot ja siemenkota pois. Viipaloi paprika. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää tomaattipyree ja paprikajauhe. Kuullota pari minuuttia.
  3. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota, kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet.
  4. Lisää vesi, valkoviini, fenkolit, paprikat ja kirsikkatomaatit. Mausta sokerilla, suolalla, timjamilla, sahramilla ja halutessasi chilillä. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Maista, mausta tarvittaessa suolalla ja sokerilla.
  5. Leikkaa kuhafileet kahteen palaan. Kuumenna voi paistinpannulla ja lisää fileet pannulle. Paista molemmin puolin 3 minuuttia. Mausta suolalla.
  6. Nostele keittoa lautasille. Nosta päälle paistettu kuhafilee. Raasta pinnalle juustoa. Tarjoile rapean leivän kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
tomaatti
kuha
keitto
kala
Valio: sitruunavoi
Päivän katiska
30 minuuttia

Suosituimmat

Karamellipossu joulukinkun jämistä

Lämpimät voileivät

Perinteinen hernekeitto

Risoton perusohje

Butter chicken

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini