Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Keitot
14:01 | 6.3.2015

Savulohichowder

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje: Sanna Kekäläinen Kuva: Reetta Pasanen

Lämminsavulohesta valmistuu amerikkalaishenkinen chowder, jonka kermaisen muhevan ja silti raikkaan liemen salaisuuksia ovat fenkoli, lehtiselleri ja reilu määrä purjoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
35 min
Helppo

Savulohichowder

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

350
g
lämminsavulohta
1
iso purjo
2
valkosipulinkynttä
1
lehtisellerinvarsi
1
pieni fenkoli
6
perunaa
3
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
tomaattipyreetä
8
dl
kasvislientä
2
dl
ruoka- tai kuohukermaa
ripaus
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
Lisäksi
3–4
tillinoksaa

Vaiheet

  1. Huuhtele ja viipaloi purjo. Laita vihreät viipaleet sivuun. Kuori ja viipaloi valkosipulit. Viipaloi selleri ja fenkoli. Kuori ja kuutioi perunat pienehköiksi paloiksi.
  2. Kuullota purjon valkoista osaa, fenkoliviipaleita ja valkosipulia kattilassa öljyssä keskilämmöllä noin 3-4 minuuttia. Lisää selleri, perunat ja tomaattipyree. Jatka paistamista hetki. Kaada kasvisliemi joukkoon ja anna keiton porista noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Lisää purjon vihreä osa ja kerma. Anna keiton kiehahtaa. Rouhi mustapippuria joukkoon. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
  4. Leikkaa savukala 4 annospalaksi ja poista nahka. Voit myös paloitella kalan pienemmiksi paloiksi. Laita kalapalat keittolautasille. Annostele keittoa viereen. Koristele tillillä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Lohi
kalakeitto
kala
lämminsavulohi
chowder
Mia: Blanco
päivän katiska
pääsiäinen

Suosituimmat

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini