Tyylikäs mutta helppo lohipastrami saa tekeytyä viileässä muutaman tunnin. Kylmän kalan kanssa maistuvat kapriksilla ja krassilla höystetyt perunat.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
Helppo
Kapris-krassiperunat
Ainesosat
1
kg
(varhais)perunoita
2
tl
suolaa
3
rkl
kapriksia
1/2
dl
voisulaa
1/2
dl
krassia tai muuta versoa
1/2
tl
valko- tai mustapippuria
(sormisuolaa)
Vaiheet
- Pese ja raaputa varhaisperunat puhtaiksi tai kuori perunat. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
- Laita perunat laakealle vadille ja murskaa niiden rakenne haarukalla. Lisää kaprikset, voisula ja krassi joukkoon ja sekoita. Mausta pippurilla ja tarvittaessa suolalla.