Näyttävä mutta helppo kalaruoka valmistuu kevyesti höyryn avulla. Ihanat rosmariiniperunat ja raikas salsa verde viimeistelevät makunautinnon.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 min + kypsennys 30 min
Helppo
Vihreä yrttikastike eli salsa verde
Ainesosat
1
iso nippu
lehtipersiljaa
1
pieni sardellifilee
1
rkl
kapriksia
3
rkl
sitruunan mehua
1
valkosipulin kynsi
1
dl
hyvää oliiviöljyä
1/2-1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria
1/4
tl
sokeria
Vaiheet
- Pyöräytä öljyä ja mausteita lukuun ottamatta kaikki ainekset tahnaksi tehosekoittimessa. Lisää öljyä sen verran, että tahna muuttuu lusikoitavaksi.
- Lisää mausteet ja sokeri.
Vinkki: Kokeile salsa verdeä kalaruokien, vaalean lihan tai perunoiden kanssa.