Unohda vaihteeksi peruna ja riisi, ja kokkaa kuhan kanssa mehevää bataattipaistosta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min + kypsennys 1 t
Helppo
Kuhaa ja bataattipaistosta
Ainesosat
1
kg
bataattia
1
tl
juustokuminaa
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria
2
dl
laktoositonta ruokakermaa (rasvaa 10 %)
600
g
kuhafileetä
2
tl
sitruunaruohotahnaa
1
tl
raastettua inkivääriä
1
limetin mehu
1/2
tl
suolaa
2
rkl
korianteria hienonnettuna
Lisäksi
öljyä voiteluun
Vaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä.
- Kuori ja leikkaa bataatti ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Sekoita bataatin joukkoon mausteet ja ruokakerma.Peitä vuoka foliolla ja kypsennä uunissa 45 minuuttia.
- Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot ja leikkaa fileet sopiviksi annospalaksi. Sekoita pienessä kulhossa sitruunaruohotahna, inkivääriraaste, limetin mehu, suola ja korianteri. Hiero mausteseos kalapaloille.
- Nosta bataattivuoka uunista ja lisää kuhapalat vuoan pinnalle. Jatka paistamista ilman foliota 15–20 minuuttia tai kunnes kala on kypsää.