
Maustetusta tonnikalasta tehty kastike maistuu myös sellaisenaan pastan kanssa.
Tonnikalalasagne
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Silppua sipuli ja kuullota pannulla muutama minuutti. Lisää purkillinen tonnikalaa kastikkeineen. Lorauta pannulle kerma ja ripottele 1½ dl juustoraasteesta.
- Sekoita kastike tasaiseksi. Mausta yrteillä. Lisää joukkoon suola ja pippuri. Hauduta 5 minuuttia.
- Halkaise kirsikkatomaatit ja huuhtele pinaatti.
- Lisää uunivuokaan lasagnelevy. Lisää päälle pinaattia, kirsikkatomaatteja ja kolmannes kastikkeesta. Jatka näin kolme kerrosta.
- Lorauta viimeisen kerroksen jälkeen pinnalle vesi ja loput juustoraasteesta.
- Kypsennä uunissa 30 minuuttia.
Vinkki! Lasagnen maku saa potkua, kun valitset chilimaustekastikkeessa säilötyn tonnikalan.