Jos rakastat puttanesca-pastaa, tämä perunasalaatti on sinua varten.
Pottunesca-salaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Harjaa perunat huolellisesti ja puolita ne. Levitä perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Kaada päälle öljy, suola ja pippuri. Paahda 20 minuuttia uunin keskitasolla.
- Lohko sillä aikaa tomaatit kulhoon. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon Lisää öljy, etikka, sokeri, kaneli, suola ja pippuri. Kaada tomaatit uunipellille perunoiden viereen ja laske uunin lämpötila 175 asteeseen. Paahda vielä 10 minuuttia.
- Siirrä perunat ja tomaatit tarjoilukulhoon. Hienonna anjovis ja basilika, puolita oliivit ja raasta parmesaani. Kääntele ainekset keskenään ja tarjoa perunasalaatti lämpimänä.
Ihana kesäruoka. Teen toistekin.