Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
14:09 | 15.8.2013

Amerikkalainen pannukakku, uppomuna ja savulohi

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Marja Samuli KUVA Pia Inberg

Haluatko loksauttaa brunssiseurueen leuat ammolleen? Valmista tämä herkku!

1322814

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
noin 1 t
Keskivaikea

Amerikkalainen pannukakku, uppomuna ja savulohi

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Sinappikastike
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
valkoviinietikkaa
2
tl
dijonsinappia
2
tl
sokeria
Pannukakut
200
g
kermaviiliä
2
rkl
voisulaa
1
kananmuna
2
dl
vehnäjauhoa
1
rkl
leivinjauhetta
Uppomunat
4
kananmunaa
1
l
vettä
cl
ripaus suolaa
2
rkl
väkiviinietikkaa
Lisäksi
100
g
kylmäsavulohisiivuja
100
g
ranskankermaa
1/2
sitruunan raastettu kuori
suolaa maun mukaan

Vaiheet

  1. Valmista ensin sinappikastike sekoittamalla keskenään kaikki kastikkeen ainekset. Sekoita kermaviiliin voisula ja kananmuna ja keskenään sekoitetut jauhot ja leivinjauhe.
  2. Paista taikinasta keskilämmöllä paksuhkoja lettuja eli noin 1–2 minuuttia molemmin puolin. Pidä lämpiminä. Valmista uppomunat juuri ennen tarjoilua.
  3. Kuumenna tilavassa kattilassa noin litra vettä lähes kiehuvaksi, noin 90-asteiseksi. Lisää veteen suola ja väkiviinietikka. Riko munat yksitellen keittokauhan sisään. Kaada muna kerrallaan kauhasta varovasti kuumaan veteen ja kokoa kypsynyttä valkuaista isolla lusikalla varoen keltuaisen ympärille. Kypsennä 1–2 minuutin ajan ja nosta vedestä reikäkauhalla.
  4. Uppomunan keltuaisen tulee olla osittain löysä keskeltä. Anna munien valua talouspaperin päällä lautasella ennen kuin nostat ne pannukakkujen päälle.
  5. Tarjoa lisäksi savulohta, sitruunalla ja suolalla maustettua ranskankermaa sekä sinappikastiketta. Nauti heti.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Savulohi
Pannukakku
uppomuna
päivän resepti
välipala
aamiainen
kalaruuat
Valio: sitruunavoi
videoresepti
aamiainen & brunssi
Päivän katiska
Aamiainen & brunssi
Juhannus

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini