Korealainen pannari tehdään vehnä- ja riisijauhoista. Täytteet vaihtelevat, mutta yksi löytyy joukosta aina: kevätsipuli.
Kevätsipulipannarit eli pajeon
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita jauhot ja mausteet keskenään. Lisää kananmunat, vesi ja soijakastike, sekoita tasaiseksi taikinaksi. Siirrä jääkaappiin 15 minuutiksi.
- Leikkaa kevätsipulit pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi. Leikkaa chilit renkaiksi. Hienonna katkaravut.
- Kuumenna öljy pienessä paistinpannussa (tai blinipannussa) ja lusikoi kevätsipulia, chiliä ja rapusilppua pannulle. Kaada taikinaa päälle ja paista yhdeltä puolelta keskilämmöllä noin 4 minuuttia. Käännä ja paista toiselta puolelta noin 2 minuuttia.
- Tarjoa pannarit yleisdipin kanssa (ohje alla).
Korealainen yleisdippi
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet.
- Paahda seesaminsiemeniä kuumassa kuivassa pannussa, kunnes niihin tulee hiukan väriä.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa yleisdippi esimerkiksi bibinbabin ja kevätsipulipannareiden kanssa.