Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
10:52 | 28.1.2015

Lohipullat thaimaalaisittain

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje: Sanna Kekäläinen Kuva: Reetta Pasanen

Lohipullat maustetaan kalakastikkeella ja yrteillä. Lisukkeeksi raikasta kurkkusalaattia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
18 kpl
45 min
Helppo

Lohipullat thaimaalaisittain

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
valkosipulinkynttä
1
ruukku
korianteria
500
g
jauhettua lohta
1
tl
sweet chili -kastiketta
1 tl + 1 rkl
thaimaalaista kalakastiketta
n. 3
dl
rypsiöljyä paistamiseen

Vaiheet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Kuori valkosipulit ja hienonna ne mahdollisimman pieniksi paloiksi. Hienonna korianterinlehdet. Lisää lohi, sweet chili -kastike ja 1 teelusikallinen kalakastiketta. Sekoita nopeasti taikinaksi. Huom! Taikina on tavallista taikinaa löysempää.
  3. Kuumenna öljy wokkipannussa. Nosta isolla ruokalusikalla taikinaa kuumaan öljyyn. Paista taikinaan kaunis väri. Paistaminen kannattaa tehdä muutamassa erässä.
  4. Nosta pullat uunivuokaan ja jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia. Pirskottele kypsien pullien päälle kalakastiketta.
  5. Tarjoa sweet chilin ja kurkkusalaatin kanssa.

Kurkkusalaatti

Ainesosat

1
iso kurkku
2
valkosipulinkynttä
1
pieni chilipalko
2
rkl
thaimaalaista kalakastiketta
1
rkl
limettimehua
2
tl
sokeria
muutama kirsikkatomaatti
1/2
dl
suolapähkinöitä rouhittuna
muutama oksa korianteria

Vaiheet

  1. Kuori kurkku halutessasi. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ne pienen pieniksi kuutioiksi. Viipaloi chilit. Poista niistä halutessasi siemenet. Yhdistä kaikki kasvikset ja laita ne tarjoiluvadille.
  2. Sekoita kalakastike, limettimehu ja sokeri keskenään. Kääntele seos muiden aineiden joukkoon. Leikkaa tomaatit kahtia ja koristele salaatti niillä, pähkinöillä ja korianterilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kurkkusalaatti
lohipullat
Mia: Blanco
Päivän katiska
Etno

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini