Jättikatkaravunpyrstöt saavat pannulla pintaansa valkosipulia, minkä jälkeen ne nostetaan maissilettusien päälle.
Maissiletut katkisten kera
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja silppua sipuli ja kuullota öljyssä pannulla pehmeäksi. Kumoa kulhoon, lisää piimä, kananmuna, pienemmäksi murskattu sulatettu maissi ja keskenään sekoitetut vehnäjauhot, suola ja valkopippuri.
- Paista taikinasta keskilämmöllä pienellä lettupannulla rasvassa kullanruskeita, paksuhkoja lettuja. Pidä lämpiminä. Sekoita kermaviilii, silputtu tilli, sitruunamehu ja sitruunakuori. Mausta seos suolalla.
- Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota niitä öljyssä pannulla hetki. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut ja paista nopeasti molemmin puolin ja mausta ripauksella suolaa. Tarjoile lämpimät maissiletut tilliranskankerman ja paistettujen ravunpyrstöjen kanssa.