Paistettu lohi saa uuden vivahteen ärhäkästä mausteseoksesta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min
Helppo
Mausteinen Amerikan lohi
Ainesosat
600
g
nahallista lohifileetä
Mausteseos
2
tl
paprikaa
1/4
tl
cayennenpippuria
1
tl
juustokuminaa
1
tl
valkosipulijauhetta
1
tl
mustapippuria
1
tl
suolaa
Salsa
1/2
tuore ananas
1
kevätsipuli
1/2
chili
1/2
limetti
1/2
ruukku
korianteria
1
rkl
öljyä
1/2
tl
suolaa
Vaiheet
- Leikkaa filee neljään palaan. Sekoita mausteet ja hiero seos kalojen pintaan. Paista paloja grillipannulla keskilämmöllä nahkapuoli alaspäin 10–15 minuuttia. Kaloja ei tarvitse välttämättä kääntää. Lohi on mehukasta, kun sitä ei kypsennä liikaa.
- Kuori ananas ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipuli, chili ja korianteri. Purista limetistä mehu. Sekoita salsan ainekset yhteen. Tarjoa lohi ja salsa perunoiden kanssa.