Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
14:16 | 19.2.2015

Paahdettu siika ja uunimunat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Jouni Toivanen KUVA Sami Repo

Paahdettu siika ja uunimunat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo

Paahdettu siika ja uunimunat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

600
g
ruodottomia siikafileitä (4–8 kpl)
50
g
voita
200
g
pinaattia
ripaus + 1/2 tl suolaa
24
kirsikkatomaattia
4
(luomu)kananmunaa
1/4
sitruunan mehu
2
rkl
oliiviöljyä
1/4
tl
mustapippuria myllystä
(ripaus raastettua muskottipähkinää)

Vaiheet

  1. Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.
  2. Pane voi paistinpannuun ruskistumaan. Lisää pinaatit ja hauduta pehmeiksi, noin 1 minuutti. Mausta ripauksella suolaa. Kaada pinaatit ja voi uuninkestävään vuokaan.
  3. Mausta siikafileet suolalla ja laita vuokaan nahkapuoli ylöspäin. Halkaise kirsikkatomaatit vuokaan. Riko kananmunat varovasti vuokaan niin, etteivät keltuaiset rikkoudu. Huom! Jääkaappikylmien kananmunien keltuaiset pysyvät helpommin ehjinä.
  4. Mausta koko komeus suolalla ja pippurilla ja nosta uuniin 10 minuutiksi. Kalan pitäisi olla juuri ja juuri kypsää, valkuaisen hyytynyt ja keltuaisen sisältä juokseva.
  5. Pirskota pinnalle sitruunamehua ja oliiviöljyä ja halutessasi raasta muskottipähkinää mausteeksi.
Tilaa Glorian ruoka & viini
siika
uunimunat
Mia: Blanco
Päivän katiska

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini