MasterChef VIP -ohjelman ensimmäisessä jaksossa Mikko von Hertzen valmistaa paistettua siikaa, porkkanasosetta, belugalinssejä ja paahdettua kukkakaalia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
Vaikea
Porkkanasose
Ainesosat
1
kg
luomuporkkanaa
1
l
porkkanamehua (sokeroimatonta)
2
rkl
voita
1/2
dl
kuohukermaa
2
rkl
sitruunamehua
suolaa
pippuria
Vaiheet
Kuori ja pilko porkkanat. Freesaa pannulla öljyssä noin 5 minuuttia. Kaada päälle vain niin paljon porkkanamehua, että palat peittyvät juuri ja juuri.
Kun porkkanat kypsiä, poista keitin vesi eri astiaan ja soseuta porkkanapalat tehosekoittimessa.
Lisää hieman voita, loraus kermaa, suolaa, pippuria ja sitruunamehua. Käytä keitinvettä mahdolliseen ohentamiseen. Makustele ja mausta makusi mukaan.