Avokadoista saat nopeasti raikkaan ja näyttävän pikkuruuan. Tarjoa katkarapuja pursuilevat veneet alkuruokana tai välipalana.
Täytetyt avokadot
Ainekset
Työvaiheet
- Tee ensin täyte: Sulata pakasteravut ja valuta ne lävikössä. Huuhdo tomaatit ja halkaise ne. Kaavi kostea hedelmäliha lusikalla pois. Kuutioi tomaatit. Hienonna korianteri leikkuulaudalla veitsellä tai saksilla juomalasissa. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.
- Halkaise avokadot pitkittäin veitsellä. Poista kivet. Sivele leikkuupintoihin limetin mehua tummumisen estämiseksi.
- Nosta avokadon puolikkaat kuorineen tarjoiluastiaan ja jaa täyte avokadojen koloihin.
Vinkki! Täytettä voi vaihdella maun mukaan. Kokeile esimerkiksi sienisalaattia, kananmunaa tai tuorejuustosta ja yrteistä sekoitettua tahnaa.