Lohta, tomaatteja ja kunnolla yrttejä! Nauti päivän kala vaihteeksi mehevän vartaan muodossa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
50 min
Helppo
Yrttinen tomaatti-lohivarras
Ainesosat
600
g
lohta
2
rs (à 200 g)
erivärisiä tomaatteja
3
rkl
tuoretta oreganoa tai meiramia
3
rkl
tuoretta tilliä
2
rkl
tuoretta timjamia
2
rkl
tuoretta rosmariinia
2
rkl
dijon-sinappia
2
rkl
sitruunamehua
2
rkl
oliiviöljyä
1
tl
suolaa
1
tl
sokeria
Vaiheet
- Poista kalafileestä ruodot ja nahka, leikkaa pala haarukkapaloiksi. Laita kalapalat ja tomaatit kulhoon. Sekoita joukkoon hienonnetut yrtit, sinappi, sitruunamehu, öljy, suola ja sokeri. Anna maustua jääkaapissa 30 minuuttia.
- Laita kalat ja tomaatit varrastikkuihin.
- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kalavartaat pellillä kuumaan uuniin, grillivastuksen alle ja paahda noin 15 minuuttia, kalapalojen koosta riippuen.