Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
Alkuruuat
Salaatit
Gluteeniton
9:00 | 2.4.2019

Kikherne-broilerisalaatti

Lisää omaan keittokirjaan
Sport on lisännyt 93 reseptiä
OHJE Raisa Laine KUVA Tuomas Kolehmainen

Tahinivinaigreten täyteläinen maku sopii lämpimien kasvisten pariksi. Yhdistelmä on kerrassaan mainio!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
15 min + kypsennys 15 min
Helppo

Kikherne-broilerisalaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
prk (380/230 g)
kikherneitä
200
g
broilerin fileesuikaleita
2
paprikaa
300
g
parsakaalia
1
rkl
öljyä
ripaus
suolaa
Tahinivinaigrette
1
rkl
tahinia
2
rkl
appelsiinimehua
1
rkl
valkoviinietikkaa
1
rkl
öljyä
1
tl
juustokuminaa
ripaus
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
1
ruukku
lehtipersiljaa tai minttua

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Valuta kikherneet liemestään ja huuhtele kylmällä vedellä siivilässä. Kuivaa kikherneet puhtaalla keittiöpyyhkeellä ja laita leivinpaperin päälle pellille.
  2. Leikkaa paprikat ja parsakaali sopivan kokoisiksi suupaloiksi, ja lisää pellille kikherneiden kanssa. Laita myös broilerisuikaleet pellille. Sekoita joukkoon öljy ja ripaus suolaa. Kypsennä kuumassa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes broileri on kypsää.
  3. Sekoita tahinivinaigreten aineet  pienessä kulhossa kastikkeeksi. Kääntele vinaigrette kuumien kikherneiden, kasvisten ja broilerin joukkoon. Hienonna lopuksi yrtit ja sekoita salaattiin.

Vinkki Saat salaatista ruokaisaa ja riittävän energiapitoista liikkujalle, kun lisäät mukaan proteiinipitoisia raaka-aineita. Lihat, kalat ja eri tavoin valmistetut kananmunat tuovat lämpimään salaattiin sisältöä. Täysin vegelle toimivat erilaiset pavut, herneet ja niistä jalostetut tuotteet, kuten härkis pikaisesti
paistettuna.

Tilaa Glorian ruoka & viini
kikherne
Kikherne-broilerisalaatti
kevyet & salaatit
sporttiruoka
30 minuuttia
kana
Kot kot
gluteeniton deli

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini