Kesäkurpitsa-broileripannu valmistuu yhdessä astiassa. Ainekset pannuun ja kansi päälle! Mehevä ruoka ei kaipaa lisukkeita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Kesäkurpitsa-broileripannu
Ainesosat
4
broilerin paistileikettä
1/2
tl
suolaa
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
(keltaista) kesäkurpitsaa
2
dl
riisiä
1
dl
valkoviiniä
3
dl
vettä
1/2
kanaliemikuutio
10
salvianlehteä
125
g
ranskankermaa
5
dl
babypinaattia
Lisäksi
1-2
rkl
voita
Vaiheet
- Ota paistileikkeet huoneenlämpöön. Mausta ne suolalla.
- Hienonna sipuli ja valkosipulit. Leikkaa kesäkurpitsat paksuiksi viipaleiksi.
- Valmista ruoka syvässä kannellisessa paistinpannussa. Ruskista broilerit voissa pannussa ilman kantta. Lisää sipulit ja kesäkurpitsat. Paista pari minuuttia. Lisää riisi ja valkoviini ja anna viinin kiehahtaa. Lisää vesi, liemikuutio ja salvianlehdet. Laita kansi paikoilleen ja anna ruuan hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes riisi ja broileri on kypsää.
- Kun ruoka on valmis, lisää ranskankerma ja pinaatti. Kuumenna nopeasti mutta älä keitä enää. Tarjoa heti.