Perhoseksi avattu broilerinrinta paistuu pikavauhtia! Tarjoa broilerin lisukkeena kirsikkainen salaatti, jonka juju on appelsiiniöljyssä pikamarinoiduissa punasipuleissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo
Broileriperhonen ja kirsikkasalaatti
Ainesosat
4
broilerinrintafileetä
2
rkl
ruokaöljyä
1
tl
suolaa
1
pkt (100 g)
pippurijuustoa (Mustapekka)
Vaiheet
- Kuumenna grilli keskilämmöllä.
- Leikkaa rintafileet perhosiksi: viillä veitsellä varovasti fileen sivusta noin fileen puoleenväliin ja avaa filee kirjan tapaan. Nuiji pihvejä kevyesti muovipussin tai tuorekelmun läpi.
- Sivele pihvit öljyllä ja mausta suolalla. Grillaa pihvit tai paista parila- tai paistinpannussa 2–4 minuuttia molemmin puolin.
- Leikkaa juusto neljäksi viipaleeksi ja laita kuumien pihvien päälle.
Kirsikkasalaatti
Ainesosat
2
punasipulia
1
ruukku
basilikaa
1
l
kirsikoita
1
ps (100 g)
pinaattia
1
rs (100 g)
rucolaa
KASTIKE
4
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
appelsiinimehua
1
rkl
valkoviinietikkaa
1
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Yhdistä kaikki kastikkeen aineet isossa kulhossa ja sekoita tasaiseksi.
- Kuori ja viipaloi sipulit. Irrota basilikan lehdet ja siirrä ne odottamaan. Hienonna varret. Lisää sipulit ja basilikanvarret kastikkeeseen ja anna maustua 10 minuuttia.
- Poista halutessasi kirsikoista kivet. Huuhtele ja valuta pinaatti ja rucola.
- Jos tarjoat salaatin broileripihvien kanssa, valmista pihvit tässä vaiheessa.
- Sekoita kirsikat ja yrtit salaattiin juuri ennen tarjoamista.