
Perhoseksi avattu broilerinrinta paistuu pikavauhtia! Tarjoa broilerin lisukkeena kirsikkainen salaatti, jonka juju on appelsiiniöljyssä pikamarinoiduissa punasipuleissa.
Broileriperhonen ja kirsikkasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna grilli keskilämmöllä.
- Leikkaa rintafileet perhosiksi: viillä veitsellä varovasti fileen sivusta noin fileen puoleenväliin ja avaa filee kirjan tapaan. Nuiji pihvejä kevyesti muovipussin tai tuorekelmun läpi.
- Sivele pihvit öljyllä ja mausta suolalla. Grillaa pihvit tai paista parila- tai paistinpannussa 2–4 minuuttia molemmin puolin.
- Leikkaa juusto neljäksi viipaleeksi ja laita kuumien pihvien päälle.
Kirsikkasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Yhdistä kaikki kastikkeen aineet isossa kulhossa ja sekoita tasaiseksi.
- Kuori ja viipaloi sipulit. Irrota basilikan lehdet ja siirrä ne odottamaan. Hienonna varret. Lisää sipulit ja basilikanvarret kastikkeeseen ja anna maustua 10 minuuttia.
- Poista halutessasi kirsikoista kivet. Huuhtele ja valuta pinaatti ja rucola.
- Jos tarjoat salaatin broileripihvien kanssa, valmista pihvit tässä vaiheessa.
- Sekoita kirsikat ja yrtit salaattiin juuri ennen tarjoamista.