Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
Grillaus
15:30 | 9.7.2022

Kanavartaat yakitori

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
OHJE Meri-Tuuli Väntsi KUVA Tuomas Kolehmainen ja Mikko Hannula

Japanilainen soijakastike tamari muodostaa saken ja mirinin kanssa tare-kastikkeen, joka tekee kanavartaista uskomattoman herkullisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30 min + maksojen sulatus
Helppo

Kanavartaat yakitori

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

300
g
broilerin maksoja
300
g
broilerin sydämiä
ripaus suolaa
TARE-KASTIKE
3
dl
miriniä
3
dl
sakea
2
dl
tamaria (japanilaista soijakastiketta)
1
dl
ruokosokeria
2
valkosipulinkynttä
1
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Sulata maksat jääkaapissa. Huuhtele lihat nopeasti kylmällä vedellä ja taputtele kuiviksi talouspaperilla. Pujota (liotettuihin) vartaisiin erillisiksi maksa- ja sydäntikuiksi.

  2. Valmistele grilli. Tee tare-kastike grillin kuumetessa. Laita kaikki ainekset pieneen kasariin. Kuumenna hitaasti juuri ja juuri kiehuvaksi ja anna kuplia hiljaa, kunnes sokeri on liuennut. Kaada sellaiseen astiaan, jossa voit helposti dipata vartaat grillaamisen jälkeen.

  3. Ripottele vartaille suolaa ja grillaa ne muutama kerrallaan suorassa ja kovassa lämmössä. Käännä aina kun pinta on ruskistunut, noin 20 s/puoli. (Maksavartaat irtoavat grilliritilästä helpommin vasta kun ne ovat ruskistuneet. Voit sivellä niitä kevyesti öljyllä ennen grilliin laittamista. Varmista, että grilliritilä on kunnolla kuumentunut.)

  4. Pyörittele ruskistetut vartaat tare-kastikkeessa ja nosta vadille. Tarjoa kuumina.

Vinkki Säilytä tare-kastike kannellisessa purkissa jääkaapissa. Lämmitä kastike ennen käyttöä hitaasti melkein kiehuvaksi.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Kot kot
grillaus
grillattu broileri
grillattu
yakitori
Yakitori eli kanavartaat

Suosituimmat

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini