Meheväksi kypsennetty broileri saa pintaansa maukkaan mausteseoksen. Valitse rakuunaa ja vuohenjuustoa, inkivääriä ja seesamia tai tulisia suolapähkinöitä!
Kolmen maun grillibroileri
Ainekset
Työvaiheet
- Sivele broilerien pintaan rypsiöljyä. Grillaa broilerin pintaan kaunis väri ja kypsennä sen jälkeen epäsuoralla lämmöllä noin 4-5 minuuttia molemmin puolin tai kunnesa fileet ovat kypsiä (eli sisälämpötila on 68-71 astetta).
- Hiero kypsiin fileisiin suola ja valele päälle hunajaa. Lisää pintaan haluamasi mausteseos.
Rakuuna-vuohenjuusto
Ainekset
Työvaiheet
- Silppua rakuuna ja paprika. Murusta joukkoon vuohenjuusto. Ripottele seos kypsille fileille.
Inkivääri-seesami
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita inkivääritahna teriyakiin ja sivele seos kypsien fileiden pintaan. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Tulinen suolapähkinä
Ainekset
Työvaiheet
- Rouhi pähkinät ja hienonna jalopeno. Yhdistä aineet ja ripottele mausteseos kypsille fileille.