Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
Padat ja laatikot
Gluteeniton
9:00 | 6.10.2017

Yhden padan sitruunakana

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1476 reseptiä
OHJE Emilia Kolari KUVA Pia Inberg

Tällaisille resepteille on aina tilausta. Pilko, lado pataan, hauduta hetki ja käy pöytään. Helppo ja herkullinen kanapata ei kaipaa edes lisukkeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
35 min
Helppo

Yhden padan sitruunakana

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
pkt (500 g)
broilerin rintafileitä
4-5
(500 g)
perunaa (jauhoinen lajike)
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
1
(400 g)
kesäkurpitsa
1
rkl
öljyä
2
dl
kiehuvaa vettä
1
prk (120 g)
smetanaa
1
kanaliemikuutio
1/2
dl
sitruunamehua
1
rkl
sitruunankuorta raastettuna
1/2
dl
tuoretta timjamia hienonnettuna
1
rkl
hunajaa
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria rouhittuna
Pinnalle
tuoretta timjamia hienonnettuna

Vaiheet

  1. Ota broileri ajoissa jääkaapista huoneenlämpöön. Paloittele fileet reiluiksi paloiksi.
  2. Kuori ja paloittele perunat. Kuori ja lohko sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet. Huuhdo ja pilko kesäkurpitsa reiluiksi paloiksi.
  3. Kuumenna öljy padassa ja paista broileripalat nopeasti pinnaltaan kauniin ruskeiksi. Kumoa lautaselle.
  4. Lisää pataan vesi, smetana, kanaliemikuutio, sitruunamehu ja sitruunankuoriraaste. Kuumenna kiehuvaksi ja kumoa joukkoon kasvikset, mausteet ja hunaja.
  5. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää kanapalat ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia. Viimeistele timjamilla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Sitruunakana
Kot kot
gluteeniton deli
kanapata
30 minuuttia
kana

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini