
Kermainen kanapasta ei petä koskaan. Kaupan grillibroileria ja tuorepastaa käyttämällä ruoka valmistuu silmänräpäyksessä.
Broilerifettuccine
Ainekset
Työvaiheet
- Irrota broilerista nahka ja luut. Revi liha pieniksi paloiksi. Laita lihat hetkeksi sivuun.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota sitä voissa pannulla muutama minuutti lempeällä lämmöllä. Lisää kerma ja anna seoksen kiehahtaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Yhdistä keitetty, valutettu pasta, kermaseos, broileri ja puolet parmesaanista. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja ripottele päälle loput parmesaanista.
Vinkki: Tuunaa pastaa halutessasi ja lisää joukkoon salaattipinaattia tai puolitettuja kirsikkatomaatteja. Jos haluat kermakastikkeeseen särmää, niin raasta joukkoon sitruunankuorta ja lorauta hieman sitruunamehua.