
Karviaisten erityinen happanmakea maku toimii hyvänä parina broilerille. Balsamico ja hunaja sitovat maut yhteen ja parmesaanilla maustettu ranskankerma viimeistelee annoksen.
Karviais-kanapasta
Ainekset
Työvaiheet
-
Ota broilerinleikkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Kuumenna öljy pannulla ja nostele päälle boilerileikkeet. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
-
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet broilerien paistuessa. Lisää sipulit pannulle ja anna niiden kuullottua.
-
Paloittele ruskistuneet kanapalat paistinlastalla pienemmiksi. Lisää karviaiset, balsamico, hunaja, suola ja pippuri. Anna porista miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
-
Keitä pasta napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (2 tl suolaa /1 l vettä).
-
Valuta pasta ja kumoa se takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon broileriseos.
-
Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Sekoita se ranskankerman joukkoon. Irrottele oreganon lehdet varsista. Tarjoa annokset parmesaanikerman ja tuoreen oreganon kanssa.