Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
Pastat ja risotot
8:00 | 28.8.2022

Karviais-kanapasta

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3758 reseptiä
OHJE Riikka Väliahde KUVA Panu Pälviä

Karviaisten erityinen happanmakea maku toimii hyvänä parina broilerille. Balsamico ja hunaja sitovat maut yhteen ja parmesaanilla maustettu ranskankerma viimeistelee annoksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Karviais-kanapasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

300
g
broilerin luuttomia paistileikkeitä
1
rkl
öljyä
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
3
dl
karviaisia
½
dl
balsamicoa
1
rkl
hunajaa
1
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria myllystä
400
g
simpukkapastaa
PARMESAANIKERMA
100
g
parmesaanijuustoa
2
dl
ranskankermaa
VIIMEISTELYYN
tuoretta oreganoa

Vaiheet

  1. Ota broilerinleikkeet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista. Kuumenna öljy pannulla ja nostele päälle boilerileikkeet. Paista keskilämmöllä noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta.

  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet broilerien paistuessa. Lisää sipulit pannulle ja anna niiden kuullottua.

  3. Paloittele ruskistuneet kanapalat paistinlastalla pienemmiksi. Lisää karviaiset, balsamico, hunaja, suola ja pippuri. Anna porista miedolla lämmöllä 10 minuuttia.

  4. Keitä pasta napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä (2 tl suolaa /1 l vettä).

  5. Valuta pasta ja kumoa se takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon broileriseos.

  6. Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Sekoita se ranskankerman joukkoon. Irrottele oreganon lehdet varsista. Tarjoa annokset parmesaanikerman ja tuoreen oreganon kanssa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Pastatehdas
Kot kot
karviainen
kanapasta

Suosituimmat

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini