Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
Pastat ja risotot
9:41 | 25.10.2018

Kevyt kanapasta

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje Anu Brask Kuva Anna Huovinen

Kanapasta, arjen sankari, on lautasella puolessa tunnissa. Kevennetty versio valmistuu paahtamalla broilerit uunissa ja kypsentämällä kasvikset pastan keitinvedessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo

Kevyt kanapasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
pkt (600 g)
broilerin ohutleikettä
2
tl
rypsiöljyä
1
tl
suolaa
1
tl
paprikajauhetta
2
sellerinvartta
1
kesäkurpitsa
1
fenkoli
1
purjo
1
pkt (250 g)
fettuccine-täysjyväpastaa
Kastike
5
dl
rasvatonta maitoa
1
kanaliemikuutio
1
rkl
soijaa
2
tl
currya
1/4
tl
mustapippuria
2 1/2
rkl
vaaleaa kastikesuurustetta (Maizena)
1
ruukkua
korianteria
1/2
sitruunan mehu

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa broilerileikkeet suupaloiksi ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Levitä lihat uunipellille ja paista uunissa 10–15 minuuttia.
  2. Siivuta sillä aikaa sellerinvarret, kesäkurpitsa ja fenkoli esim. kuorimaveitsellä ohuiksi pitkiksi suikaleiksi. Halkaise purjo, huuhtele huolellisesti ja leikkaa pitkiksi ohuiksi siivuiksi.
  3. Laita maito ja kanaliemikuutio paistinpannulle tai pieneen kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja sekoita niin, että kuutioi liukenee nesteeseen. Mausta soijalla, currylla ja pippurilla. Vispaa joukkoon suuruste ja annan nesteen kiehua 3–5 minuuttia, kunnes kastike suurustuu. Lisää korianteri ja purista joukkoon sitruunan mehu. Lisää joukkoon uunissa paahdetut broilerit.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, lisää joukkoon purjot ja fenkolit heti keittämisen alusssa ja muut vihannessuikaleet viimeiseksi minuutiksi. Siivilöi pasta-kasvisseos ja lisää kastikkeeseen.
Tilaa Glorian ruoka & viini
currykanapasta
kanapasta
Pasta
kana
Broileri
Kot kot
Pastatehdas
30 minuuttia

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini