Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
Pastat ja risotot
14:25 | 2.9.2021

Matin nyhtökanapasta

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Matti Puro ja Krista Kupariharju KUVA Mikko Hannula

Tanssija Matti Puron uskomattoman hyvässä nyhtökanapastassa maistuvat pekoni, ananas ja parmesaani. Tähän pastaan käytetään perunagnoccheja, jotka imaisevat tehokkaasti kastikkeen maut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
50 min
Helppo

Matin nyhtökanapasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

½
pkt (noin 250 g)
esivalmistettua pulled chickeniä eli nyhtökanaa (esimerkiksi Jensens)
1
pkt
pekonia
1
sipuli
2
dl
ruokakermaa
1
purkki
ananaspaloja
Lisäksi
1
pkt
tuoregnoccheja
Päälle
parmesaania

Vaiheet

  1. Kypsennä koko paketti nyhtökanaa pakkauksen ohjeen mukaan. Revi ”säikeiksi” kahden haarukan avulla.

  2. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele pekoni pieneksi.

  3. Ruskista pekoni ja sipuli kovalla lämmöllä padassa tai paistinpannulla. Lisää joukkoon ruokakerma ja noin puolet paketin nyhtökanasta. Valuta ja lisää ananaspalat joukkoon. Sekoita ja anna tekeytyä kannen alla hetki.

  4. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Voit myös paistaa niihin tämän jälkeen rapean pinnan pannulla voissa tai öljyssä.

  5. Sekoita gnocchit ja kastike. Tarjoa parmesaanilastujen kanssa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Pastatehdas
Kot kot
kanapasta
Nyhtökana
arkiruoka

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini