
Harissavinegretti tuo koukuttavaa potkua lämpimään kanasalaattiin. Seesaminsiemenillä kuorrutettu feta yhdistää ihanasti rapean pinnan ja sulavan pehmeän sisuksen.
Paahdettu kana-kasvissalaatti, seesamifetaa ja harissavinegretti
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paloittele broileri, paprikat ja kesäkurpitsa sopiviksi suupaloiksi.
-
Napsauta parsoista kovat päät ja kuori tarvittaessa, leikkaa isoiksi suupaloiksi.
-
Yhdistä öljy, suola ja pippuri ja kääntele aineksiin huolellisesti. Levitä väljästi leivinpaperin päälle uunipellille.
-
Leikkaa feta paloiksi. Mittaa yhdelle lautaselle vehnäjauhot, riko kananmuna toiselle ja laita seesaminsiemenet kolmannelle. Dippaa fetapalat ensin vehnäjauhoihin, sitten kananmunaan ja viimeiseksi seesaminsiemeniin.
-
Tee kolot kasvisten ja kanan sekaan ja nosta fetapalat pellille. Paahda noin 25 minuuttia.
-
Tee sillä aikaa harissavinegretti sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
-
Poista lehtikaalista kova keskiruoti ja leikkaa lehdet suikaleiksi. Kääntele ⅓ harissavinegretistä lehtikaalisuikaleiden joukkoon kunnolla käsin möyhentäen.
-
Jaa maustettu lehtikaali lautasille. Nosta päälle kuumia kasviksia, kanaa ja fetaa. Tarjoa lopun harissavinegretin kanssa.
Kamalin resepti mitä olen tältä sivustolta kokeillut. Menee rahat ihan hukkaan jos tätä lähtee tekemään.