Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
Salaatit
11:18 | 28.8.2020

Pinaatti-kanasalaatti

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Anu Brask KUVA Ninna Lindström

Valmiista grillibroilerista saa ihanan salaatin. Maun takaa ranskankermaan sekoitettu pinaattitahna, joka mehevöittää broilerin herkulliseksi. Rucola ja basilika saavat myös salaattipohjan maistumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min
Helppo

Pinaatti-kanasalaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
salottisipulia
1
dl
kylmää vettä
½
tl + ½ tl
suolaa
3
grillattua broilerin koipireittä
2
rkl
sitruunamehua
2
rkl
oliiviöljyä
½
tl
sokeria
1
rasia (100 g)
rucolaa
1
ruukku
basilikaa
1
dl
pistaasipähkinöitä
Pinaattitahna
½
dl
paahdettuja auringonkukan siemeniä
1
valkosipulinkynsi
1
sitruunan kuori raastettuna
2
rkl
sitruunan mehua
1
ps (65 g)
babypinaattia
1
dl
ranskankermaa
½
dl
öljyä

Vaiheet

  1. Riivi broilerinkoivista lihat irti.

  2. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Liota sipuleja kylmässä, suolalla maustetussa vedessä
    10 minuuttia. Liotus loiventaa sipulin kipakkuutta.

  3. Tee pinaattitahna. Paahda tahnaa varten siemeniä kuumalla kuivalla pannulla 1–2 minuuttia ja laita ne kulhoon. Hienonna valkosipulinkynsi, raasta sitruunan kuori, lisää ne kulhoon ja purista joukkoon sitruunan mehua. Soseuta hetki. Lisää pinaatit, ranskankerma ja öljy ja soseuta tasaiseksi tahnaksi. Sekoita tahna broilerinkoivista irrotettujen lihojen joukkoon.

  4. Valuta sipulit ja kuivaa ne kevyesti talouspaperilla. Purista 2 rkl sitruunan mehua salaattikulhoon, sekoita joukkoon öljy, ½ tl suolaa ja sokeria. Vispaa kastikkeeksi ja sekoita joukkoon sipulit, rucola, basilika ja pähkinät. Tarjoile pinaattitahnalla maustettu broileri yrttisalaatin kanssa.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Kot kot
kevyet & salaatit
Pinaatti

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini