
Teriyaki-maustettu kana, makea mango ja suolapähkinät ovat täydellinen trio. Tämä helppo salaatti syntyy valmiista grillibroilerista.
Teriyakikanasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Riivi lihat broilerista. Kuori inkivääri ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipuli ja chili.
-
Purista limettien mehu kulhoon. Sekoita joukkoon teriyakikastike, vesi, kastike, hunaja ja seesamiöljy.
-
Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Ruskista lihoja, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä muutaman minuutin ajan. Kaada kastike lihan joukkoon pannulle ja keitä 3–5 minuuttia, kunnes seos on kiehunut kastikemaiseksi.
-
Viipaloi mango ja kurkku. Lisää joukkoon idut, korianteri ja pähkinät. Irrota salaateista lehdet kokonaisina ja laita ne lautasille päällekkäin kipoiksi tai revi salaatit pediksi. Laita kurkku-mangosalaattia salaattikuppeihin ja lusikoi päälle reilusti broileria.