
Leivän päälle kuuluu muutakin kuin ylähuuli. Herkkupatongit täytetään kaikella ihanalla ja hyvää tekevällä. Tomaattisalsa, jogurttibroileri ja rapeat omenat ovat yllättävän toimiva yhdistelmä.
Brasilialaiset kanapatongit
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuutioi tomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli joukkoon. Purista sekaan puolet limetin mehusta, lisää myös suola, pippuri ja öljy.
-
Poista kanasta nahka ja suikaloi hienoksi. Sekoita joukkoon jogurtti, majoneesi ja limetin kuoriraaste. Valuta ja hienonna oliivit joukkoon, lisää sekaan myös rusinat.
-
(Kuori ja) viipaloi omena ja lorauta loput limetin mehusta päälle.
-
Täytä patongit tomaatti-punasipuliseoksella, kanatäytteellä ja omena- viipaleilla. Puolita tarjolle.