Jotain raikasta, jotain rapeaa, ripaus tulisuutta ja samettista pehmeyttä – siinäpä täydellinen nachopelti.
Broileri-nachopelti
Ainekset
Työvaiheet
- Nosta kanapalat huoneenlämpöön.
- Keitä maisseja kiehuvassa vedessä 5 minuuttia.
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Kuumenna öljy pannulla. Lisää kanasuikaleet paistumaan 5 minuutiksi. Mausta savupaprikalla, chilillä ja suolalla. Nosta suikaleet pois pannulta.
- Valuta maissit. Leikkaa ne kolmen sentin viipaleiksi. Lisää ne samalle pannulle, jolla kanat kypsyivät. Pyöräytä maisseja kuumalla pannulla, jotta pannulle jääneet mausteet imeytyvät niihin.
- Raasta tai pilko juusto. Pilko paprika. Lisää uunivuokaan nachot, kanasuikaleet, maissi, paprikat sekä juusto.
- Kuumenna vuokaa uunissa 8 minuuttia.
- Halkaise avokado. Poista kivi ja koverra lusikalla kuoresta hedelmälihaa. Lohko limet ja silppua korianteri. Lisää ainekset paistetun nachopellin pinnalle.
Vinkki! Nosta pöytään chili-mylly, niin jokainen voi kiertää lautaselleen lisäpoltetta maun mukaan.