Hauska naposteltava syntyy rapeiksi paistetuista tortillaletuista. Nämä tostadat täytetään herne-avokadotahnalla ja valmiilla grillibroilerilla. Älä unohda korianteria!
Helpot kanatostadat
Ainekset
Työvaiheet
- Paista tortillat paistinpannussa kuumassa öljyssä, kunnes ne alkavat saada hieman väriä ja ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan.
-
Sekoita majoneesi ja savupaprikajauhe keskenään. Suikaloi kevätsipulin vihreät varret.
-
Sulata herneet juoksevan kylmän veden alla siivilässä ja laita kulhoon. Leikkaa avokado puoliksi, poista kivi ja koverra hedelmäliha kulhoon. Lisää limetinmehu ja suola. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.
-
Irrota broilerin liha luista. Levitä tahnaa tostadoille ja laita päälle broileria. Lisää majoneesi, viipaloitu kevätsipuli ja hienonnettu korianteri. Tarjoa tostadat heti.