Hauska naposteltava syntyy rapeiksi paistetuista tortillaletuista. Nämä tostadat täytetään herne-avokadotahnalla ja valmiilla grillibroilerilla. Älä unohda korianteria!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Helpot kanatostadat
Ainesosat
8
pientä maissitortillaa (halk. 15–20 cm)
¾
dl
rypsiöljyä
2
kypsää grillikanan koipea
1
dl
majoneesia
1
tl
savupaprikajauhetta
2
kevätsipulin vihreää vartta
½
ruukkua
korianteria
Vihreä tahna
1
ps (200 g)
herneitä (pakaste)
1
avokado
½
limetin mehu
ripaus suolaa
Vaiheet
- Paista tortillat paistinpannussa kuumassa öljyssä, kunnes ne alkavat saada hieman väriä ja ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan.
-
Sekoita majoneesi ja savupaprikajauhe keskenään. Suikaloi kevätsipulin vihreät varret.
-
Sulata herneet juoksevan kylmän veden alla siivilässä ja laita kulhoon. Leikkaa avokado puoliksi, poista kivi ja koverra hedelmäliha kulhoon. Lisää limetinmehu ja suola. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.
-
Irrota broilerin liha luista. Levitä tahnaa tostadoille ja laita päälle broileria. Lisää majoneesi, viipaloitu kevätsipuli ja hienonnettu korianteri. Tarjoa tostadat heti.