Supermehevässä herkkuburgerissa pankojauhoilla rapsakoitettu broileri saa seurakseen Italian makuja, kuten aurinkokuivattua tomaattia ja ihana parmesaanimajoneesia.
Italoburgerit
Ainekset
Työvaiheet
-
Tee parmesaanimajoneesi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Sivele broilerin ohutfileet pestolla molemmin puolin. Mittaa lautaselle kanan- muna ja riko sen rakenne, mittaa pankojauhot toiselle lautaselle. Kasta fileet ensin kananmunaan ja sen jälkeen pankojauhoihin.
-
Kuumenna runsaasti öljyä paistinpannulla. Paista fileitä (erissä) noin 4 minuuttia per puoli, kunnes fileet ovat kypsiä ja kullanruskeita.
-
Siirrä sivuun ja pidä lämpimänä.
-
Viipaloi mozzarella, valuta aurinkokuivatut tomaatit. Lämmitä sämpylät. Voitele molemmat puolikkaat parmesaani-majoneesilla. Täytä broilerilla, mozzarellalla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja basilikan lehdillä.