
Broilerin koivesta irrotetut paistileikkeet ovat fileitä maukkaampia. Käytä paistileikkeitä tähän kulhoruokaan. Misokastike on ihanan täyteläisen ja syvän makuinen.
Kanaa ja miso-mirinkastiketta
Ainekset
Työvaiheet
- Mittaa kaikki kastikkeen ainekset tiiviiseen kannelliseen purkkiin ja sekoita voimakkaasti, kunnes miso on liuennut.
- Asettele broilerin paistileikkeet muovipussiin ja lisää muutama ruokalusikallinen miso-mirinkastiketta. Anna marinoitua vähintään muutaman tunnin ajan, mutta mielellään yön yli.
- Paista marinoituneet paistileikkeet kuumalla pannulla öljyssä rapeiksi ja kypsiksi.
- Kokoa kulhot, viipaloi paistileikkeet muiden ainesten päälle. Viimeistele kulhot lopulla kastikkeella.
Vinkki! Kokeile kastikkeessa misotahnan sijaan tulista gochujang-tahna, jolloin saat korealaisen bibimbapin tyylisen kastikkeen.