Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
8:00 | 1.12.2024

Kanakääröt

Lisää omaan keittokirjaan
ET-lehti on lisännyt 416 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Ninna Lindström

Pekonikääre ja sisälle sipaistu valkosipulinen persiljavoi maustavat kanan meheväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4–6
30 min
Helppo

Kanakääröt

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
rs (600 g)
isoja, luuttomia kanan paistileikkeitä
1
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria rouhittuna
1
pkt
pekonia
TÄYTE
50
g
voita
4
valkosipulinkynttä
1
dl
persiljaa

Vaiheet

  1. Levitä paistileikkeet työlaudalle. Leikkaa leikkeisiin sivuttainen viilto. Hiero leikkeiden sisään suolaa ja pippuria.

  2. Notkista voi. Silppua sekaan valkosipuli ja persilja. Levitä myös yrttivoi leikkeiden sisään ja kiedo ympärille pekonisiivu.

  3. Paista leikkeitä pannulla niin, että pekoni ruskistuu.

  4. Kypsennä kääröt hauduttamalla niitä pannulla miedommalla lämmöllä 20 minuuttia. Voit kypsentää kääröt myös 200-asteisessa uunissa samassa vuoassa rypäleiden kanssa.

 

Paahdetut viinirypäleet

Ainesosat

1
rs
tummia viinirypäleitä
1
rkl
öljyä
1
rkl
balsamicokastiketta
2
rkl
rosmariinia silputtuna
½
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

  2. Pese ja kuivaa rypäleet. Jaa isot rypäletertut pienemmiksi uunipellille leivinpaperin päälle.

  3. Lorauta päälle öljyä ja balsamicoa. Silppua päälle rosmariinia.

  4. Kypsennä rypäleitä uunissa 15 minuuttia. Suolaa kevyesti. Tarjoa kuumana tai kylmänä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Kot kot
kana
Käärö
Arjen nopeat

Suosituimmat

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Mausteinen pataleipä

Huijarin herkkutortut

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini