
Mausteinen kanasalaatti valmistuu vartissa ja hurmaa ensihaarukallisella.
Kanasalaatti intialaisittain
Ainekset
Työvaiheet
- Hiero fileisiin maustetahna, suola ja pippuri. Nuiji ne ohuemmiksi leivinpaperin välissä. Puolita sienet.
- Paista kanat kypsiksi pannulla öljyssä ja lisää sienet paistamisen loppuvaiheessa.
- Pilko kevätsipulit ja chili. Puolita tomaatit. Valuta ja huuhtele linssit.
- Lisää pannulle öljy, sinapinsiemenet, sipulit ja puolet chilistä. Paista muutama minuutti. Lisää joukkoon linssit, tomaatit, pippuri, punaviinietikka ja suola. Sekoita hetki.
- Irrota korianterista lehdet ja laita sivuun koristelua varten. Purista sitruunasta mehu. Lisää tehosekoittimen kulhoon korianterin varret ja muut kastikkeen ainekset. Sekoita tasaiseksi.
- Lämmitä naanleipä pannulla. Suikaloi kurkku ja porkkana. Viipaloi kana ja naanleipä.
- Asettele pinaatti ja vuonankaali tarjoiluvadille. Lisää päälle linssiseos, kurkku, porkkana, sienet, kana, naanleipä, chili ja murennettu feta. Lusikoi päälle kastike ja viimeistele sitruunalohkoilla ja korianterilla.