Kokoa kulhoon reippaasti myös protskuja – ja rutkasti makua.
Kimchi -kanakulho
Ainekset
Työvaiheet
- Tee kastike: mittaa maapähkinävoi kulhoon ja ohenna vedellä. Sekoita muut ainekset joukkoon.
- Laita nuudelien vesi kiehumaan. Revi lehtikaalin lehdet paloiksi lehtiruodin ympäriltä. Kuutioi ananas.
- Keitä nuudelit. Valuta ne ja kaada kuumina takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon lehtikaali ja mausta soijalla.
- Kuumenna öljy pannussa keskilämmöllä. Paista fileitä molemmin puolin noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Nosta pannu levyltä, peitä kannella.
- Kokoa kulhon pohjalle nuudeli-lehtikaaliseosta. Nostele päälle kimchiä ja ananaskuutioita. Siivuta fileet ja nosta ne päällimäisiksi. Viimeistele kastikkeella.