Broilerin suosio on huipussaan. Sitä voi kokeilla tuhdin makaronista ja juustosta koostuvan mac & cheese -vuoan täytteenä. Tulinen siipikastike maustaa vuoan antamalla sille kunnolla potkua.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
15 min
Helppo
Mac & cheese kanalla
Ainesosat
400
g
makaroneja
100
g
voita
1
dl
vehnäjauhoja
5
dl
maitoa
1
broilerin (kypsän) koipireiden nahaton liha revittynä (n. 150 g)
noin ¾
dl
siipikastiketta (Texas Pete hot sauce tai buffalosiipi-kastike)
125
g
mozzarellaa raasteena
175
g
cheddaria raasteena
noin ½
tl
suolaa ja pippuria
Vaiheet
-
Keitä makaronit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä varmuudeksi noin 2 ½ dl pastan keitinvettä.
-
Sulata voi pannulla ja paista jauhoja 2 minuuttia pyöritellen. Lisää maito erissä ja keitä, kunnes kastike sakenee, noin 4 minuuttia. Sekoita joukkoon kana ja siipikastike.
-
Lisää juustoraasteet ja sekoita 2 minuuttia, kunnes juusto sulaa.
-
Lisää makaroni ja sen verran pastan keitinvettä, että koostumus on sopivan sakea. Tarjoa heti.