Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Arjen nopeat
15:14 | 4.9.2020

Marokkolainen kanapita

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Marokkolaisessa mausteöljyssä paistetut perusnuggetit yllättävät pitaleivän täytteenä hummuksen ja pirskahtelevien granaattiomenan siementen kanssa.

Valmiista kananuggeteista saa herkullisia hyvin pienellä niksillä: paistamalla ne rapeiksi mausteöljyssä. Oheisessa ohjeessa maustamiseen käytetään ras el hanout -mausteseosta, joka on tuttu pohjoisafrikkalaisista keittiöistä.

Mausteseos pyöräytetään kuumassa öljyssä pannulla, minkä jälkeen on nuggettien vuoro. Leivitetty pinta imaisee mausteöljyn maut ja paahtuu samalla rapeaksi.

Tällä tavoin paistetut nuggetit sopivat ihanasti vaikka lämmitettyjen pitaleipien täytteeksi. Valmis hummus, revitty salaatti ja mintunlehdet tekevät kanapitasta täyteläistä ja raikasta haukattavaa.

Paistamiseen voi käyttää samalla idealla muitakin kuivamausteita. Vältä kuitenkin valmiiksi suolattuja mausteseoksia, sillä nuggetit sisältävät riittävästi suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 kpl
15 min
Helppo

Marokkolainen kanapita

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
kananuggetteja (pakaste tai vakuumiin pakattu)
2
rkl
öljyä
1
rkl
ras el hanout -maustesekoitusta (esim. Santa Maria)
4
pitaleipää
1
pkt (noin 200 g)
kaupan valmista hummusta
2
dl
revittyä salaattia
1
dl
mintunlehtiä
100
g
granaattiomenan siemeniä

Vaiheet

  1. Sekoita öljy ja mausteseos keskenään ja kaada pannulle. Paista nuggetit mausteöljyssä pyöritellen pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Kuumenna pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä hummuksella, kuumilla kananuggeteilla, salaatilla, mintulla ja granaattiomenan siemenillä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
Kot kot
pitaleipä
kananugetti
kananugetit
marokkolainen

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini