
Lämmin riisinuudelisalaatti maustetaan misotahnasta, limetistä ja inkivääristä sekoitetulla kastikkeella.
Pikapaistettu nuudeli-broilerisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Huuhtele kiinankaali, poista kanta ja leikkaa suikaleiksi. Suikaloi punakaali. Kuori ja viipaloi porkkanat. Laita riisinuudeli kuumaan veteen pehmenemään.
-
Sekoita maustekastikkeen ainekset keskenään kulhossa.
-
Paista broilerin fileesuikaleet tilkassa öljyä wokkipannussa kypsäksi. Lisää pannulle porkkanat ja punakaali. Mausta suolalla. Paista sekoitellen muutaman minuutin niin, että porkkana ja kaali jäävät napakoiksi. Lisää kiinankaali ja vedestä valutetut pehmeät riisinuudelit. Sekoita joukkoon maustekastike. Paista vielä pari minuuttia niin, että kiinankaali hieman pehmenee.