Koululaisen iltapäivän piristys. Tortillat voi kääriä jääkaappiin odottamaan välipalanälkää.
Raikkaat kanatortillat
Ainekset
Työvaiheet
- Pyyhi leikkeet talouspaperilla ja viipaloi ne ohuiksi suikaleiksi. Paista viipaleet kypsiksi öljyssä. Sekoita joukkoon maustekastike.
- Tee hölskyporkkanat. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi lastuiksi raastinraudan viipalointiterällä. Laita lastut kannelliseen purkkiin. Rouhi korianterin siemenet. Lisää kaikki ainekset purkkiin ja ravista porkkanoita minuutin ajan.
- Halkaise, kuori ja pilko avokadot. Purista limetin mehu. Pilko valkosipulinkynnet.
- Lisää avokadokastikkeen ainekset kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella.
- Levitä tortillojen päälle avokado-kastiketta. Ripottele päälle kanapaloja, maustettuja porkkanoita, rucolaa ja ituja. Kääri rullalle. Halkaise rullat kahteen palaan.
Vinkki! Vaihda vehnätortilla kokojyvään tai kauraan, jotta saat annokseen lisää kuitua ja makua. Kokeile Myllyn Parhaan kauratortillaa tai Santa Marian maissista ja vehnästä leivottua annostortillaa.