Parmesaanin ja pankojauhon yhdistelmä tuottaa broilerille rapeimman ja maukkaimman leivityksen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Rapeat broilerinleikkeet ja basilikapavut
Ainesosat
1
dl
parmesaanijuustoa raastettuna
1
dl
pankojauhoja
2
kananmunaa
600
g
maustamattomia broilerin ohutleikkeitä
KAPRISMAJONEESI
1
rkl
kapriksia
2
dl
majoneesia
BASILIKAÖLJY
1
ruukku basilikaa
½
dl
oliiviöljyä
1
tl
valkoviinietikkaa
½
tl
suolaa
LISÄKSI
2
rkl
voita paistamiseen
600
g
vihreitä papuja (pakaste)
Vaiheet
-
Valmista ensin kastikkeet. Hienonna kaprikset ja sekoita ne majoneesiin. Soseuta basilikaöljyn ainekset sauvasekoittimella.
-
Raasta parmesaani syvälle lautaselle ja sekoita joukkoon pankojauhot. Riko munat toiselle lautaselle ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla.
-
Kasta broilerinleikkeet yksi kerrallaan ensin kananmunaan ja sitten pankojauhoseokseen. Paista voissa ruskeiksi noin 2 minuuttia molemmin puolin.
-
Kun leikkeet paistuvat, keitä jäisiä papuja kiehuvassa vedessä 1–2 minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja sekoita basilikaöljy kuumien papujen joukkoon.