Tulisen kanapastan salaisuus: tuore chili & soseutetut aurinkokuivatut tomaatit. Niistä muodostuu tomaattimurskan kanssa maukas kastike.
Tulinen tomaatti-kanapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Huuhdo ja hienonna chili.
- Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja soseuta ne sauvasekoittimella.
- Kuullota sipulit ja chili pannulla öljyssä. Lisää aurinkokuivatut tomaatit ja tomaattimurska sekä mausteet ja oliivit pannulle. Anna kastikkeen hautua noin 10 minuuttia.
- Kypsennä broilerisuikaleet paistinpannulla rasvassa ja lisää basilikanlehtien kanssa kastikkeeseen. Anna hautua vielä muutama minuutti ja tarkista kastikkeen maku.
- Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsäksi.
- Tarjoa pasta tomaatti-kanakastikkeen kera parmesaanilla ja basilikalla höystettynä.
Missä vaiheessa oliivit laitetaan? Ohjeessa puhutaan monikossa mausteista mutta vain paprikajauhe on ilmoitettu. Minun oli ainakin pakko lisätä myös vettä, koska muuten 10 min kiehumisen jälkeen olisi pannulla ollut vain kuivaa tomaattia. Hyvää tuli kyllä, mutta ohje kaipaisi ehkä hieman selvennystä.
Oliivit voi lisätä mausteiden kanssa samaan aikaan. Silloin ne ehtivät vähän hautua ja kastike makustuu enemmän. Muokkasin ohjeen! Kiitos, kun huomasit tämän puutteen.