Helppo kanaruoka seivästetään tikkuun ja paistetaan pannulla tai uunissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
25 min
Keskivaikea
Broilerivartaat ja avokadotahna
Ainesosat
puisia varrastikkuja
1
dl
miriniä
1/2
dl
japanilaista soijakastiketta
3
rkl
sokeria
1
rkl
limetinmehua
4
nahatonta broilerifileetä
öljyä paistamiseen
Avokadotahna
1
sitruuna
1/2
dl
japanilaista soijakastiketta
1/2
dl
miriniä
1
avokado
1
tl
wasabitahnaa
Vaiheet
- Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan siksi aikaa, kun teet muut valmistelut.
- Mittaa mirin, soija, sokeri ja limetinmehu kattilaan. Keitä seosta viisi minuuttia ja siirrä kattila sivuun.
- Leikkaa broilerifileet pitkittäin neljään osaan, ja pujota ne pitkittäin varrastikkuihin. Paista vartaat pannulla öljyssä 3–4 minuuttia puoleltaan.
- Sivele kattilassa olevaa maustekastiketta vartaille paistamisen aikana. Voit paistaa vartaat myös 200-asteisessa uunissa (15–20 minuuttia).
- Tee avokadotahna. Purista sitruunasta mehu, ja sekoita puolet siitä soijakastikkeen ja mirinin kanssa yhteen. Jaa seos dippikulhoihin.
- Sekoita loput sitruunamehusta, avokadon hedelmäliha ja wasabi sauvasekoittajalla tai haarukalla tahnaksi.
- Tarjoa vartaat keitetyn riisin, avokadotahnan ja dipin kanssa.