
Helppo kanaruoka seivästetään tikkuun ja paistetaan pannulla tai uunissa.
Broilerivartaat ja avokadotahna
Ainekset
Työvaiheet
- Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan siksi aikaa, kun teet muut valmistelut.
- Mittaa mirin, soija, sokeri ja limetinmehu kattilaan. Keitä seosta viisi minuuttia ja siirrä kattila sivuun.
- Leikkaa broilerifileet pitkittäin neljään osaan, ja pujota ne pitkittäin varrastikkuihin. Paista vartaat pannulla öljyssä 3–4 minuuttia puoleltaan.
- Sivele kattilassa olevaa maustekastiketta vartaille paistamisen aikana. Voit paistaa vartaat myös 200-asteisessa uunissa (15–20 minuuttia).
- Tee avokadotahna. Purista sitruunasta mehu, ja sekoita puolet siitä soijakastikkeen ja mirinin kanssa yhteen. Jaa seos dippikulhoihin.
- Sekoita loput sitruunamehusta, avokadon hedelmäliha ja wasabi sauvasekoittajalla tai haarukalla tahnaksi.
- Tarjoa vartaat keitetyn riisin, avokadotahnan ja dipin kanssa.