
Kirpeän koukuttavaa! Sitruunalla terästetty kanapasta ja korianteripesto ovat uusi suosikkiruokasi.
Sitruunainen kanapasta korianteripestolla
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin pesto. Raasta juusto pieneksi ja rouhi mantelit. Irrottele korianterinlehdet huolettomasti ruukusta. Ala hienontaa korianterinlehtiä morttelilla vähän kerrallaan. Lisää sitten mantelit ja hienonna myös niitä. Sekoita joukkoon juusto ja mausteet. Ohenna lopuksi öljyllä. Jos sinulla ei ole morttelia, tee pesto sauvasekoittimella. Siirrä pesto isohkoon kulhoon.
- Kuivaa kanan paistileikkeet ja leikkaa muutamaan osaan. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää öljy. Paista broilerin kypsiksi eli noin 10 minuuttia käännellen välillä. Nosta kypsät palat peston joukkoon. Anna niiden marinoitua sillä välin, kun keität pastan.
- Raasta sitruunan kuori tai kuori se kuoriraudalla. Kuumenna isossa kattilassa vesi kiehuvaksi, lisää kuoriraaste ja suola. Keitä pasta. Purista sitruunan mehu peston joukkoon. Valuta pasta ja sekoita peston ja broilerin joukkoon.
Vinkki! Valitse tähän ruokaan broilerin paistileikkeitä, joissa on enemmän makua ja mehevyyttä kuin rintapaloissa.
Älä valitse broilerin paistileikettä, siinä on kaikenlaisia jänteitä yms., mitkä rouskuu hampaissa. Broilerin paistileikkeen on tarkoitettu koirille maustamattomana. Maustettettuina en tiedä kenelle ne on tarkoitettu, ei ainakaan ihmisille.
Voi myötähäpeä edellisen kommentoijan puolesta
Paistileike on parasta lihaa broilerista!
Mutta, korianterista ei voi tehdä pestoa vaan yrttikastiketta!!!
Toimittaja voisi lukea mitä pesto tarkoittaa!
Nämä termistövirheet saavat ammattilaisen verenpaineet kohoamaan, kun ihmisille luodaan vääriä mielikuvia ruokalajeista!