Kirpeän koukuttavaa! Sitruunalla terästetty kanapasta ja korianteripesto ovat uusi suosikkiruokasi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Sitruunainen kanapasta korianteripestolla
Ainesosat
400
g
broilerin paistileikettä
2
rkl
öljyä
1
sitruuna
400
g
pastaa
Pesto
50
g
parmesanjuustoa
1
dl
(kuorittuja) manteleita
1
ruukku
korianteria
0,5
dl
oliiviöljyä
1
tl
suolaa
0,5
tl
mustapippuria
Vaiheet
- Valmista ensin pesto. Raasta juusto pieneksi ja rouhi mantelit. Irrottele korianterinlehdet huolettomasti ruukusta. Ala hienontaa korianterinlehtiä morttelilla vähän kerrallaan. Lisää sitten mantelit ja hienonna myös niitä. Sekoita joukkoon juusto ja mausteet. Ohenna lopuksi öljyllä. Jos sinulla ei ole morttelia, tee pesto sauvasekoittimella. Siirrä pesto isohkoon kulhoon.
- Kuivaa kanan paistileikkeet ja leikkaa muutamaan osaan. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja lisää öljy. Paista broilerin kypsiksi eli noin 10 minuuttia käännellen välillä. Nosta kypsät palat peston joukkoon. Anna niiden marinoitua sillä välin, kun keität pastan.
- Raasta sitruunan kuori tai kuori se kuoriraudalla. Kuumenna isossa kattilassa vesi kiehuvaksi, lisää kuoriraaste ja suola. Keitä pasta. Purista sitruunan mehu peston joukkoon. Valuta pasta ja sekoita peston ja broilerin joukkoon.
Vinkki! Valitse tähän ruokaan broilerin paistileikkeitä, joissa on enemmän makua ja mehevyyttä kuin rintapaloissa.