Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Salaatit
9:27 | 22.8.2020

Cobb-salaatti

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Reetta Pasanen

Amerikkalainen cobb pursuaa juustoa, broileria ja kananmunaa. Kesäisen asunsa se saa mansikoista ja pinaatista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4–6
40 min
Helppo

Cobb-salaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

8
viipaletta
ilmakuivattua kinkkua
400
g
broilerin sisäfileitä
½
tl
suolaa
1/3
tl
mustapippuria myllystä
1/3
tl
kuivattua chiliä myllystä
2
rkl
rypsiöljyä
2
kananmunaa
200
g
vihreitä papuja
200
g
sinihomejuustoa
200
g
mansikoita
1
avokado
1
l
salaattipinaattia
(syötäviä kukkia)
KASTIKE
4
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
punaviinietikkaa
2
tl
dijoninsinappia
1
tl
juoksevaa hunajaa
1
tl
sormisuolaa
½
tl
mustapippuria myllystä

Vaiheet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

  2. Tee kastike yhdistämällä kaikki kastikkeen aineet keskenään. Sekoita hyvin.

  3. Paista kinkkuviipaleet uunissa rapeiksi, noin 10 minuuttia. Voit myös paistaa niitä kuivassa kuumassa pannussa muutaman minuutin. Valuta talouspaperilla ja murra pieniksi paloiksi.

  4. Mausta broilerit suolalla, pippurilla ja chilillä. Grillaa tai paista pannussa öljyssä kypsiksi, noin 5 minuuttia.

  5. Keitä kananmunat makusi mukaan pehmeiksi (4 minuuttia) tai koviksi (7 minuuttia). Anna jäähtyä. Kuori ja halkaise.

  6. Keitä papuja vähässä, suolalla maustetussa vedessä (1 tl suolaa/1 l vettä) 5–7 minuuttia. Valuta ja jäähdytä kylmässä vedessä.

  7. Murenna juusto. Viipaloi mansikat. Kuori ja paloittele avokado.

  8. Huuhtele ja kuivaa salaattipinaatti. Levitä tarjoiluastiaan. Valuta kastike salaatinlehdille. Asettele muut aineet päälle. Koristele halutessasi syötävillä kukilla.

Tilaa Glorian ruoka & viini
30 minuuttia
kevyet & salaatit
Kot kot
cobb-salaatti

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini