Tumma ja syksyynkin sopiva versio caesar-salaatista muodostuu ruisleipäkrutongeista, puolikkaista paistetuista sydänsalaateista ja valmiista grillibroilerista.
Tumma kana-caesarsalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Valmista krutongit. Kuutioi leivät. Litistä valkosipulinkynnet ja paista niitä miedolla lämmöllä öljyssä noin 5 minuuttia. Nosta valkosipulit pois ja lisää leipäkuutiot. Paista ne rapeiksi ja nosta talouspaperin päälle.
-
Tee kastike. Kuori valkosipulinkynsi ja purista sitruunamehu. Sekoita tehosekoittimessa kastikkeen ainekset öljyä ja parmesaania lukuun ottamatta. Lisää öljy ohuena nauhana koneen käydessä. Raasta parmesaani joukkoon.
-
Leikkaa salaatit puoliksi. Kuumenna parila- tai valurautapannu ja paista salaatteja, kunnes niiden pinta on saanut hyvin väriä.
-
Revi tai leikkaa kypsä broileri suupaloiksi. Nosta salaatinpuolikkaat lautasille. Lisää broilerit. Valuta päälle kastiketta. Ripottele pinnalle parmesaanilastut ja krutongit.