Granaattiomenasta tehty melassi luovuttaa persialaiseen broileri-saksanpähkinäpataan syvän maun ja värin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min + kypsennys ja lämmitys 2 1/2 t + maustuminen 1 vrk
Keskivaikea
Broileri-saksanpähkinäpata ja rapeapohjainen sahramiriisi
Ainesosat
1,6
kg
broilerinkoipia eli nuijia
400
g
saksanpähkinöitä
2
sipulia
oliiviöljyä paistamiseen
1
rkl
vehnäjauhoja
6
dl
vettä
3
rkl
kanafondia
2
dl
granaattiomenamelassia
3
rkl
sokeria
1
rkl
suolaa
1
tl
mustapippuria
Viimeistelyyn
1
granaattiomena
Vaiheet
Rapeapohjainen sahramiriisi
Ainesosat
3
dl
basmatiriisiä
karkeaa merisuolaa
1/4
tl (1/2 g)
sahramia
2
rkl
oliiviöljyä
25
g
voita
1/2
tl
suolaa