Cornflakes-koivissa on ihanan rapsakka pinta. Niiden salaisuus on suolaliemi, nerokkaan yksinkertainen marinadi, joka tekee koivista entistä mureammat.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
1 h + marinoituminen
Helppo
Cornflakes-koivet
Ainesosat
1½
kg
broilerinkoipia
Suolaliemi
1
l
vettä
2
rkl
suolaa
Maustevoi
50
g
voita
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
vehnäjauhoja
2
rkl
tuoretta timjamia hienonnettuna
4
tl
kuivattua inkivääriä
1
tl
kuivattua timjamia
1
rkl
fariinisokeria
½
tl
suolaa
½
tl
rouhittua mustapippuria
Päälle
2
dl
maissihiutaleita (kuten cornflakes-muroja)
Vaiheet
- Kiehauta vesi ja liuota suola joukkoon. Nosta broilerinkoivet suolaliemeen ja anna marinoitua yön yli. Nosta broilerit suolavedestä ja taputtele huolella kuivaksi.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon. Sekoita joukkoon jauhot, tuoreet ja kuivatut yrtit, sokeri, suola ja pippuri. Sivele koivet timjamivoilla.
- Murskaa päälle maissihiutaleita ja kypsennä noin 45 minuuttia.