
Huli-Huli - parempi resepti
25 min 4 hengelle
2 valkosipulinkynttä
2 rkl inkivääriä raastettuna
2 dl ananasmehua
4 rkl soijakastiketta
¾ dl ketsuppia
1 rkl fariinisokeria
2 tl punaviinietikkaa
2 tl sriracha- tai gochujang-chilikastiketta
500 g broilerin sisäfileetä
2 kevätsipulia
https://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000005655207.html
Työvaiheet
Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Laita ne kattilaan mehun, soijakastikkeen, ketsupin, sokerin ja etikan kanssa. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna porista noin 5 minuuttia tai siihen asti, kunnes seos on hieman paksuuntunut. Mausta chilillä.
Laita broilerit uunivuokaan. Kaada päälle kastike. Paista 225-asteisessa uunissa kypsäksi, noin 10 minuuttia. Tarjoa hienonnetun kevätsipulin, japanilaisen riisin ja gochujang-majoneesin kanssa.